3 Μαΐ 2013

Όλα έτοιμα για το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός


Συναντιούνται για 52η χρονιά στη Νίκαια

Τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια θα φορέσουν τη Μεγάλη Παρασκευή οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, καθώς όπως συνηθίζεται τα τελευταία 52 χρόνια αυτή την ημέρα, θα συμμετάσχουν στο καθιερωμένο φιλικό ανάμεσα στον Βραδυποριακό και τον Ταλαιπωριακό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νίκαιας και θα αρχίσει στις 10:30 το πρωί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Και φέτος οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν στη Νίκαια εκείνους της Προοδευτικής, στον αγώνα Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού.

Ένα παιχνίδι το οποίο έγινε θεσμός και κάθε Μεγάλη Παρασκευή φέρνει ξανά κοντά όλες τις μεγάλες δόξες του Ολυμπιακού μας, αλλά και της Προοδευτικής, το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός, θα διεξαχθεί αύριο το πρωί, στις 10:30, στο γήπεδο της Νίκαιας.

Για 52η φορά θα λάβει χώρα το μεγάλο ραντεβού των δύο ομάδων, με πληθώρα τεράστιων ονομάτων και ιστορικών μορφών των δύο συλλόγων.

Είναι ένας θεσμός-ρεκόρ. Μεταξύ άλλων, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού μας θα αποτίσουν φόρο τιμής στους αείμνηστους Στέλιο Μπέση, Κώστα Μεσολογγίτη και Βασίλη Τερκεσίδη, ενώ πολλές βραβεύσεις θα κάνει και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νικαίας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: