23 Απρ 2013

Δολοφονική επίθεση σε τρεις οπαδούς της ΑΣΑ!


Αναίτια και την στιγμή που κατευθυνόταν προς το παρκαρισμένο αυτοκίνητό τους, δύο νεαροί Καρδιτσιώτες και μια κοπέλα που τους συνόδευε δέχθηκαν επίθεση απο δεκαπέντε θρασύδειλα υποκείμενα που έφεραν διακριτικά του Απολλωνα Καλαμαριάς! Τους έβγαλαν έξω απο το αυτοκίνητο, έκλεψαν το κινητό της κοπέλας και βρίζοντας χυδαιότατα  τους προπηλάκισαν. Τα χτυπήματα εστιάστηκαν σε έναν εκ των τριών και ήταν τέτοιας έκτασης που υπέστη πλήγματα στο πρόσωπο και στα πλευρά και ισως είχαμε και χειρότερα αν δεν επενέβαιναν οι εμβρόντητοι διερχόμενοι που τους αποθάρρυναν για την συνέχεια του επεισοδίου!

Οι άνανδροι που έκαναν την άθλια αυτή επίθεση σε δυο ανυποψίαστους πολίτες και σε μια κοπέλλα (τόσο μεγάλος ήταν ο... ανδρισμός τους!!!) είχαν μόλις εξέλθει απο το γήπεδο ήταν οπαδοί του Απόλλωνα Καλαμαριάς και έψαχναν προφανώς "ξεμοναχιασμένους" Καρδιτσιώτες που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι! Στη συνέχεια αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους έφυγαν με όσα έκλεψαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο Καρδιτσιώτης νεαρός που δέχθηκε τα χτυπήματα μετέβη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε και θα καταθέσει μαζί με τους άλλους δύο μήνυση κατ' αγνώστων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Το περιστατικό φέρνει στο φώς το "anagenisi-karditsas.gr" και μόλις πληροφορήθηκε περι αυτού η διοίκηση της Αναγέννησης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Καταγγέλουμε στο φίλαθλο κοινό της χώρας και προς πάσα αρμόδια αρχή, την δολοφονική και άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν έξω απο το γήπεδο της Καλαμαριάς και επι της οδού Χιλής τρείς Καρδιτσιώτες φίλαθλοι, δύο άνδρες και μία κοπέλα απο δεκαπέντε "οπαδούς" του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Με θρασύτατο, άνανδρο και φασιστικό τρόπο δεκαπέντε υποκείμενα που εξευτελίζουν την έννοια του φιλάθλου, επιτέθηκαν εναντίον τριών ανυπεράσπιστων και ανυποψίαστων πολιτών εκ των οποίων η μία ήταν κοπέλα, τους ξυλοκόπησαν και τους έκλεψαν προσωπικά τους αντικείμενα! Ηταν δε τόσο άνδρες που δεν δίστασαν, οι αχρείοι, να επιτεθούν και σε μια γυναίκα!!! Ειμαστε βέβαιοι πως η δράση αυτών των άθλιων υποκειμένων  δεν εκφράζει την πλειοψηφία των φιλάθλων του ιστορικού Απολλωνα Καλαμαριάς και περιμένουμε το λιγότερο την διοίκηση της συμπαθούς ομάδας αλλά και τα κλάμπ των φιλων της ομάδας, να καταδικάσουν το περιστατικό και να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Η διοίκηση της Αναγέννησης πριν απο λίγο εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απολλωνα για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας. Δεν είναι δυνατόν να ρίξουμε ευθύνες για τέτοια θλιβερά και απαράδεκτα περιστατικά εκεί που δεν υπάρχουν. Ωστόσο δεν πρόκεται ν' αφήσουμε το θέμα να περάσει έτσι και θα συμπαρασταθούμε στους φιλάθλους της ομάδας μας που έπεσαν θύματα αυτής της άνανδρης δολοφονικής επίθεσης σε κάθε ενέργειά που θ' αποφασίσουν να κάνουν απο δω και στο εξής".
 ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: