11 Σεπ 2012

Π. Καμμένος: Το μνημόνιο είναι η συνταγή του θανάτου

«Το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί. Είναι η συνταγή του θανάτου», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι «για να πάρει πάλι μπροστά η ελληνική οικονομία πρέπει να δοθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του 2009», υποστηρίζοντας ότι « η οικονομία δεν θα σωθεί από τις μειώσεις των μισθών των 1.000 ευρώ που παίρνουν στην πλειονότητά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι».
« Όσο περνάει ο καιρός η τρόικα θα ζητάει όλο και περισσότερα», προέβλεψε ο κ. Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι πρέπει «να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας χωρίς ξένους κατακτητές».
Ερωτηθείς για τον φόβο κοινωνικής αναταραχής ο κ. Καμμένος απάντησε ότι « η απειλή των κοινωνικών εκρήξεων είναι μέσα στο σχέδιο εκφοβισμού των πολιτών». «Αν κοινωνική αναταραχή είναι η αντίδραση των πολιτών, αυτό είναι υγιές», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τη Χρυσή Αυγή, υποστήριξε ότι « ο κ. Δένδιας και η Χρυσή Αυγή είναι σαν παίζουν παιχνίδι».
« Η λύση στις δημοκρατίες είναι η επιβολή της νομιμότητας, και αυτό θα γίνει με την πάταξη του παραεμπορίου», τόνισε ο κ. Καμμένος.
Σε ερώτηση για τις σχεδιαζόμενες αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Καμμένος μίλησε για «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας, κάνοντας ειδική μνεία στο παράδειγμα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, η οποία όπως υποστήριξε ενώ είναι κερδοφόρα θα πωληθεί « σε ανταγωνιστή της για να κλείσει».
« Του χρόνου τα κέρδη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης θα είναι 50 εκατομμύρια ευρώ και θα πωληθεί προς 40 εκατομμύρια ευρώ. Δεν μπορώ λοιπόν να συμφωνήσω να πεθάνει ένας πνεύμονας της ελληνικής βιομηχανίας στη Βόρεια Ελλάδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Τέλος, επιτέθηκε προσωπικά εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι « μετέτρεψε τη Νέα Δημοκρατία σε Πολιτική Ανοιξη» και σε ένα βράδυ «μετατράπηκε σε εκτελεστή του λαού».
«Τελείωσαν τα κόμματα που χρηματίστηκαν και εξαγοράστηκαν», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: