28 Σεπ 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ- ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σήμερα 28/9/2012 και ώρα 13.00 μ.μ. στο Καστέλι Κισσάμου εμείς, η Εκκλησία, ο Δήμος και οι συλλογικοί φορείς της Κισσάμου συζητήσαμε και ομόφωνα απαιτούμε τα ακόλουθα:

1. Ζητάμε άμεσα την ανάκληση των καταργήσεων και συγχωνεύσεων των Δημοσίων Υπηρεσιών της Κισσάμου, όπως της ΔΟΥ και του Ειρηνοδικείου. Καλούμε τους βουλευτές και τους θεσμικούς φορείς των Χανίων να τοποθετηθούν επίσημα και ξεκάθαρα στο δίκαια αιτήματά μας και να μας ενημερώσουν σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα προβούν για την υπεράσπισή τους μέχρι και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.
2. Ζητάμε να αναγνωριστεί και να γίνει αποδεκτή η πρωτοβουλία μας να αναλάβουμε το κόστος ενοικίασης ή στέγασης των Υπηρεσιών αυτών με σκοπό να διατηρηθούν στην Κίσσαμο χωρίς καμία επιβάρυνση για τον κρατικό προϋπολογισμό.
3. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποψίλωση της Κισσάμου οι καμπάνες των εκκλησιών μας θα ηχούν πένθιμα την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.
4. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης ή και μη απάντησης, δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε τρίωρο συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ Χανίων την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου. Καλούμε σε προσυγκέντρωση όλους τους φορείς και τους πολίτες της Κισσάμου έξω από το Δημαρχείο στο Καστέλι την ίδια ημέρα και στις 9 π.μ.
5. Απαιτούμε να παραμείνουν όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες στην Κίσσαμο και την ενδυνάμωση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας. Απαιτούμε άμεση συνάντησή μας με τον κ. πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς για να τους εκθέσουμε τα επιχειρήματα μας προκειμένου να μην προχωρήσουν σε αποφάσεις λανθασμένες που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με την κοινωνία των πολιτών.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ι.Μ. ΚΙΣΣΑΜΟΥ- ΣΕΛΙΝΟΥ
π. Εμμ. Μπαριωτάκης, Αρχιερ. Επίτροπος

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Ο Δήμαρχος, Γεώργιος Μυλωνάκης, Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Οι Αντιδήμαρχοι

ΓΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Ο Πρόεδρος, Γ. Αννουσάκης

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Τσουρουνάκης Σοφοκλής
Για τον ΠΓΣ «ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ»
Ροκάκης Αντώνης

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. «ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ»
Θεοδωρογλάκης Μιχάλης

ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Πανανάκης Ιωάννης, Χορευτάκης Ιωάννης, Κουνελάκης Στέλιος, Ξηρουχάκης Δημήτρης, Τζουγανάκης Περικλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: