5 Αυγ 2012

Διεθνές τουρνουά σκακιού στο Μαλεβίζι

Ξεκινησε το Σάββατο 4 Αυγούστου το διεθνές τουρνουά Μαλεβιζίου στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Dolphin Bay στην Αμμουδάρα.
Το διεθνές τουρνουά συνδιοργανώνουν η Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Μαλεβιζίου και το ξενοδοχείο Dolphin Bay. Η διοργάνωση είναι ελβετικού συστήματος 9 γύρων.
Για τους διακριθέντες θα υπάρχουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 3.100 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν στους 10 πρώτους σκακιστές της γενικής κατάταξης και στις τρεις πρώτες γυναίκες. Στο πρωτάθλημα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περίπου 75 σκακιστές και σκακίστριες που ανήκουν σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Κρήτης, σε ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και αρκετοί σκακιστές και σκακίστριες από 12 ξένες χώρες.
Υπάρχουν σημαντικές συμμετοχές στο τουρνουά, όπως οι GM Alexander Kharitonov, Nikita Maiorov, Misa Pap, Marijan Petrov, οι IM Shota Azaladze, Davit Maghalashvili, Gaioz Nigalidze, Dimitar Dochev, Τιμόθεος Λυριντζάκης, oι FM Αλέξανδρος Τσιλίδης, Ιωάννης Μαρής, οι WIM Ιουλία Μάκκα, οι WFM Niki Varholakova, η Ευανθία Μάκκα, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι εξαιρετικοί σκακιστές και σκακίστριες, με εμπειρία καθώς και νέοι... έτοιμοι για όλα!
Αναλυτικές πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης την ιστοσελίδα gazi2012.gazichess.gr. Σ' αυτήν την σελίδα θα υπάρχει και καθημερινή αναφορά στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: